18 March 2011

Projek LeeZiana Collection'S

Salam satu bloggers
Bebanyak2 sori kat blog diri sendiri, dari diri sendiri untuk diri sendiri
muahahahaha ape punye ayat daa

Kebelakangan ni sangat2 busy dengan aktiviti yang lebih kepada minat ni
Cube untuk berniaga secara Live ....muahaha selama ni siaran tertunda ke? miahaha
hmmmm layan Picasa jap ek ~~

Miahahaha ni la projeknye....
Projek niage ala2 jerk.... ya ampuunnn penatnye
macam nak mintak cuti seminggu terus nak terlentang atas katil....

Atas sebab2 ni la azi dah tertinggal dan terlepas dan terrrrrr.....tuttt
untuk mengapdate blog ni.... kesian blog azi kannnn
hmmm...Insya allah weekend ni pon ade gak Projek atas permintaan ni
Tapi kali ni prospek hanye bakal2 haji dan hajjah....
ngeh3.... nak jual kurma, air zam-zam bagai ke??? muahahaha idak leee.....
lebih kepada barang2 persiapan untuk mereka2

Harap2 menjadi.... 
sebahagian LeeZiana Collection'S gak tu....
collection'S untuk ke Macca.... :)
kalau berjaya, update seterusnya la yea...

Daaaa....sekian untuk kali ni....ngeh3....
Salamsssss.....

3 comments:

MuMMy CHoMell said...

waaah.. bagus la ko.. berjiwa dlm berniaga nih.. aku sokong ko!! chayok aziana chayok!! teruskan perjuangan sehingga ke titisan darah terakhir..eceh!!

si dara said...

keep it up..rezeki ada dimana2... :)

~~Pengisi@n d@L@m Pen@nti@N~~ said...

zai, aku mmg tak leh dok diam la...dah mmg darah peniage kot... :P teheee thanks bebeh....

si dara, yup..kite je kena gali itu rezeki... :)