09 April 2011

M@L@m MesR@ PERKEP IPD Nus@j@y@

Salammmm....
kerajinan meng'update' yang tak terbendung
nak cecite pasal kejadian back dated 01/04/2011 lepas

majlis nih haaa.... *layan picasa jap
memandangkan azi mc hammer of the night
tak dapat leww nak amek pic bebanyak....
ni pon hasil ihsan kengkawan... :P
*ni MC tembon yang ditugaskan untuk mengharu biru kan majlis tersebut


*tamak tak hengat.... (picasa bersama rakan seperjuangan)

*close up muke berminyak azi... :P

perghhh sangat mencabar 
ntah dari mane bakat nak jadik mc ni pon tatau
penah la sekali dua jadik mc bidan terjun

tetibe, ade pertandingan mc plak kat balai azi
join je lah dengan muke tebal n perasan bagus....
tak sangka plak dapat no.1....
tujuan asal, nak biasekan diri ngan mic n audience je
maklom la, keturunan darah gemuruh.... :P

start dari tu, dah kena terjun bebetol 
dalam bidang kepengacaraan ni... (ade ke ayat gini?)
nak kate terer tu idak lewww
tapi boleh la, tak wat malu kaum.... :P

cite pasal malam mesra ni,
ala2 dinner la kot....
tapi sempoi2 jerk....
cecakap, nenari, cecabut sape betuah, nyenyanyi
beborak, memakan, kekenyang, bebalik.... ~sekian~

Ok la..takat ni dulu en3 untuk kesekian kali ni
pas ni, nak wat pesiapan tuk niage besok.
Niage selagi terdaye.... niage dan niage lagi....
(esok pagi niage tudung, petang lak niage air)
ade yang kate, tak kaye tak tau la.....
bukan nak kaye, tapi nak kurus.....(ngeh3...leh gitu?)

ok...daaaa...

1 comment:

nani said...

hehehehe....rajin nyer owang tue update blog...kita dh lama dh tak up date...hhuhu