23 January 2011

FieZa 1st Give Away

SaLamssSS Fwens
DiPagi2 mowning ni, usai menunaikan kewajipan
dan mem"babai" sang suami pegi kerja
azi nak men"continue" niat suci lagi murni dan polosnya
nak join GA yang dianjurkan salah sorang member Ratuhati


Berikut adalah GA yang dianjurkan beliau :- *layansss


1) dah jadi follower dan azi adalah pemegang nombor 15 :P teehee


2) En3 Pasal Anniversary azi ngan en.rmann...
~~~adeh, jap nak memikior, haaa anniversary yang ke3!! 27/10/2010 yang lepas. Sempena tahun kesepuluh sambutan hari ulangtahun perkenalan kami jugak. Kami mula berkenalan Oktober/2000. 7tahun berchenta baru masing2 berani untuk ada commitment. ye la, tahun2 sebelum tu azi belum ada kerja yang stabil untuk balas jasa mak ngan abah, En.Rmann plak masih kena banyak membantu mak ayah & adik kat kampung.

Ceritanya pasal anniversary ke3 ni, pasal BUNGA sebenarnya. En.Rmann ni ya ampun.... tak reti nak jiwang menjiwang langsung. Selama ni azi jerk yang beria ingat segala tarikh penting kami. Nak harapkan En.Rmann tibe2 nak bagi hadiah atau bunga tak pasal2, jauh sekali. Paling bagus pon, dia akan bawak azi pegi mane2 dan kat sane nanti baru request nak ape. Tapi anniversary yang ke3 entah kat mane silap n salahnya, tetiba plak En.Rmann leh belikan sejambak bunga. Memandangkan kami dok ngan famili, beliau yang tak nak mengkantoikan kejiwangannya, terpaksa la sorokkan jambangan bunga tu dalam beg keje nya, :P teeheee. Sudahnya, renyuk renyam la bunga tu...Agak terkejut & seprais la bile die tayang bunga tu kat azi, macam mimpi pon ade...sempat la snap pic sekeping dua dalam keterkejutan tu... *ni ha, layansss
3) Tepek banner *done*.


4) Comment kat entry & kasi link entry korang *jap gi erk*


ok done! walaupon tak da yang mewajibkan untuk TAG sape2, azi tetap nak TAG budak sowang ni, SHA! sebab banyak dah GA azi curik kat minah ContestMania ni... :P teehee


Terima kasih bebanyak kat tuan umah bab sudi wat GA yang simple ni... :) jangan serik anjurkan lagi yea.. :) ~sekian~

4 comments:

akiratoriza said...

ko ni ader2 jelah.. saje jek nak bg aku pening pale memikir la 2...

~~Pengisi@n d@L@m Pen@nti@N~~ said...

cis, ok la tu...ngimbas memori kekdah

PurpleSakura said...

jenjalan menjenguk entry GA fieza..
TQ for joining

~~Pengisi@n d@L@m Pen@nti@N~~ said...

thanks fieza coz sudi jenguk... :)