21 January 2011

"Muslimah Paling Bergaya"


NAK JOIN! NAK JOIN! NAK JOIN!


ASSALAMUALAIKUM WBT

mood azi nak join GA/Contest/bla bla tak abih lagi
kali ni pon azi curik dari blog dak SHA... :P teehee
*ko kena bg perhargaan kat aku yang sentiasa promote ko ni beb
best plak rasanya....
sekurang-kurangnya ada gak en3 kat opis yang busan ni :P
ni hah SYARAT contest nya layansss

  1. Mesti mempunyai blog dan bermastautin di Malaysia *dah ada blog & pemastautin*
  2. Sesiapa jer dialu-alukan, follower @ not follower tapi selalu-selalu lah jenguk ke blog ini *dah follow blog penganjur & dah jengah pon*
  3. Warganegara Malaysia, beragama islam*iye saya*
  4. Upload sekeping gambar anda yang menutup aurat dan mempamerkan ciri-ciri muslimah,gambar boleh beramai-ramai dan secara individu asalkan anda ada di dalam gambar tersebut...ni hah gambo nye*tembon kan azi* :P tehee
  5. Buat entry tentang contest ini dengan tajuk "Muslimah Paling Bergaya", ambil banner dan link kan terus ke link entry contest ini*done kat atas nun*
  6. Tag kan kepada 2 orang rakan anda dan pastikan mereka tahu kak risa ummi ina
  7. Tinggalkan link anda di ruangan komen untuk saya menjejaki anda*jap gi yea
  8. Jawab 2 soalan mudah:
  • Perlukah Pn Ermayana menganjurkan contest @ G.A pada masa akan datang? Mengapa? *jawapan - yea perlu! sebab azi n others blogger yang join ni sangat memerlukan GA/contest ni untuk memeriahkan lagi wall kitowang...dengan ada nya GA/Contest, dapat mengeratkan lagi silaturrahim antara kita semua.... (wah ayat skema tauu)
  • Mengapa anda rasa anda patut menang contest ini?*untuk membakar semangat diri sendiri, pssttt bila dah menang, sure la lagi semangat nak join other contest/GA kan, mana tau, next time azi plak leh wat GA/Contest... :) (done!)

ehehee... takat ni la dulu rasanya en3 untuk contest ni
harap penganjur berpuas hati yea.... :) see ya!

2 comments:

Dunia Mayaku said...

thanks yer sudi meramaikan...good luck...

~~Pengisi@n d@L@m Pen@nti@N~~ said...

ehehee tak da hal...kawan2 takmo lawan :)