15 February 2011

ERR .. HYE . SAYA BLOGGER BARU ...



Salam kengkawan

Tadi azi jenjalan kat blog bahulu.com
Tetibe mata ni terpandang kat Entry beliau 
yang cantek menarik tertarik da'bomm ini >>>>
Pada azi kalau terpilih ni dah macam menang contest dah ni
:P teheee 

syarat die, emmm syarat ke...
lebih kepada ~~ cara menyertai kot
  1. Kena letak header blog abg ben ni kat en3 ni *DONE.... :[)
  2. Tajuk : ERR .. HYE . SAYA BLOGGER BARU . . .dan link ke ENTRY beliau *DONE :[)
  3. Tinggalkan url entri ni kat SINUN... *AKAN :[)

harap2 leh menang la... :P teheee
menang ape lah pulak azi oi..
janji leh ramai kawan kannn.... best3...
big thanks abg ben... 
sebab wat segmen best untuk kami orang baru ni...



8 comments:

apisv2 said...

salam,
melawat dn mengunjungi para2 blogger;p
dtg dr blog abg ben;D
blog apisv2

anizsDANbintang... said...

selamat berblogging =)

MuMMy CHoMell said...

sy pun blogger br... jd sy nak joiiiiiiiiiin!!!

Nora said...

salam, singgah dari blog BA... kita pun blogger johor :P

~~Pengisi@n d@L@m Pen@nti@N~~ said...

thanks yg visit... :))

mummy chomell...jom join!

nora... leh join gathering ni... har har... johor mane mari??

risa said...

adoi laling...kenapa akak buat header tu tak jadi eh..kenapa nak klik kat ganbar dia kuar gambar je takde terus ke link abang ben eh...uwaaaaa

~~Pengisi@n d@L@m Pen@nti@N~~ said...

awatnye kak risa oit...
yg penting, blog akak dah tersenarai tau.. :P teheee
akak insert link tak kat gambo tu?
meh kite wat tutorial ofline meh... ehehehe nak ngajo lah pulakk...mcm lah terer....

L.O.V.E.P-QaH said...

singgah dari page Abg Ben :)