17 February 2011

~~~Mommy's Little Monsters Photogediks Contest~~~

Salam satu bloggers!! har har har
dan lagi menyambut seruan tag dari kak risa cayang
sebenonye dalam hati dah berangan nak tag beliau.....cari mangsa lain la
:P teheee nak join >>>>
Contest ni anjuran mummy chomel a.k.a xskool mate azi
yang still keep in touch sampai skang
walaupun beliau nuuunnn
jauh di perantauan
putrajaya jerk ponnn... har har har
jom tengok syarat >>>>

  • mesti menjadi follower kepada mumlittlemonster.blogspot.com.. ;) ~~haruslahhh...bleh ke kalau aku tak folo..nnt ko majok~~
  • Buat entry tuk contest n upload banner di atas then link kan semula ke cni.. ~~done, tuuu kat atas tuuu~~
  • sekeping gambar sahaja yang diwajibkan tau!! ~~sekeping gambo nih jer yang aku rase sesuai, tu pon KALAU la.. :P tehee~~
  • cerita serba ringkas ttg photo yang menjadi pilihan.. (konon da memenuhi ciri2 photogediks la..) ~~ nanti aku cite kat bawah nun~~
  • Tag kan kepada 3 rakan anda yang tau ttg contest ni.. ~~emmm sape erk... jap jap 1)akiratoriza 2)pn.wira 3)cik bahulu ok done~~
  • Tinggalkan link penyertaan anda di komen kamu bwh entry ni... ~~done jugak~~ 
dan berikut adalah aksi gediks azi untuk tontonan umum
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
ok meh nak cite sket : gambo ni taken dalam oktober 2010
ni group a.k.a memember lama time skolah dulu
mustahil la ko tak kenal kan mummy somelll banyak songel
kitorang posing ni kat umah ziela.
time ni baru balik jemputan kahwin salah sorang xskool mate gak(azlee)
Pas jemputan tu kitorang amek keputusan tuk lepak kat umah ziela
yealah dah lama tak borak-borak panjang plus
ngimbas memori zaman zalim malim dulu har har....
mau nye tak gamat suasana kalau dah jumpe dorang ni kate ko...
nak-nak yang tudung itam tu... a.k.a musfa
tak penah berubah perangai gerago die tu
ok la...takat ni jerk cite pasal gambo ni...


last sekali, untuk mummy chomel a.k.a zai
thanks la wat contest cute miut  ni
jangan serik wat lagik...
tataaa.....

1 comment:

rizaros said...

salam pkenalan.. dah follow.. jom follow sy jgak.. datang dr blog abg ben :) maceh..